Rundevagt

Henriks-Vagtservice kører rundering i et område af nyk. Sj. og hele vejen ned gennem det smukke Odsherred, derfra videre ned igennem Ny Holbæk Kommune.

Runderingsvagt går ud på, at få lukket kundernes virksomhed ned.
dvs. tjekke døre - vinduer - porte - alarmer, ja om evt. kaffemaskiner er slukket levende lys pustet ud m.m.

Vi har også en del åbne/lukkefunktioner af skoler. der tjekker vi det samme som når vi lukker virksomheder ned...

Vi åbner skoler for div. aftenskoler arrangementer. Når "holdene" er gået hjem kommer vi og tjekker om alt er ok og sørger for at sætte tyverialarmen til.

Vi kan altid påvise over for vores kunder, at vi har været på deres virksomhed i løbet af aftenen og natten, da vi har et såkaldt Touch-pobe system. Det fungerer ved, at der er sat X antal dallasbrikker op ude hos kunden.

Vagten skal så sørge for, at finde /komme alle disse brikker igennem. Dertil bruges en "touchpen"
den bipper brikkerne ind i dens hukommelse, som så bliver tømt på kontoret dagen efter. Stregningerne bliver så læst ind i computeren og man kan så hermed gå ind hos den pågældende kunde og aflæse dennes brikker. Man kan se klokkeslæt på hvornår man har været der, man kan læse om alle brikkerne er taget, man kan se om der har været nogen hændelser såsom ulåste døre el. vinduer, ja kort sagt der er ikke den ting vi ikke kan gå ind og kontrollere.

Hver dag eller måned kan kunden få et udskrift af hans stregninger, så han kan se hvad der er sket i løbet af natten. Samt kunden kan se at vores vægtere kommer hele vejen rundt omkring virksomheden.